About

KGTrans adalah syarikat yang menyediakan servis menguruskan penghantaran ke Sabah, Sarawak & Semenanjung melalui kapal laut.

Servis penghantaran semua jenis kenderaan; Motosikal, Kereta, Jentera Berat beroda menggunakan kapal RORO melalui Port Klang, Kota Kinabalu & Kuching sebagai pelabuhan utama.

Juga menyediakan penghantaran dengan kontena; FCL(kontena penuh) & LCL(kontena tumpang)

Facebook: www.facebook.com/kgtrans
Hotline/Whatsapp: +60124784344
No Tel/Faks: +6045750533
Emel: sales@kgtrans.com.my
Alamat: Agensi Penghantaran & Pengangkutan Kgtrans, No. 1-11 Kompleks Kepala Batas, Jalan Perak, 13200 Kepala Batas Penang

About kgtrans

"Great Voyages Start Here"

kgtrans
"Saya Zamri Yunus... Mengucap syabas dan tahniah diatas perhidmatan syarikat tuan.. Penghantaran kereta saya dgari kucing ke pelabuhan klang. Perjalanan cukup lancar dan mudah. Dimana sebelum nya saya bayangkan tak semudah itu. terima kasih syarikat KGtrans...Teruskan prestasi yg ada..customer akan mengingati nya"
testimoni kgtrans
En Zamri Yunus
Iswara, Kuching - Port Klang
"Terbaik dah service tip top.... Lebih Dari 5 star .... Cuma berhubung selalu whatapps Sahaja....Kereta Dari Sarawak selamat sampai di semenanjung... Tiada calar, kereta sampai 2 hari lebih awal dari jangkaan"
Testimoni hantar kereta kgtrans
Chang Soon Phin
Viva,Miri - Johor Bahru
"Salam tuan.. terima kasih tuan.. kereta sampai dengan selamat dan cepat walaupun urusan last minute.. InsyaAllah sy akan rekemen ngan kwn2 lain klu ada yg perlu"
Testimoni kgtrans
Mohd Adi Wan
Wira, KL - K. Kinabalu
Share this: