About Us

Kgtrans: Agensi Penghantaran Kargo Pos Kereta Motor Sabah Sarawak dan Semenanjung

Salam Sejahtera,

Kgtrans sebuah agensi yang menguruskan penghantaran ke Sabah, Sarawak & Semenanjung melalui kapal laut. Kami sudah beroperasi dari tahun 2015 dan berpengalaman menguruskan penghantaran barang-barang terutama sekali kenderaan kereta dan pos motosikal.

Facebook: www.facebook.com/kgtrans

Hotline/Whatsapp: +60124784344
No Tel/Faks: +6045750533
Emel: sales@kgtrans.com.my
Alamat: Agensi Penghantaran & Pengangkutan Kgtrans, No. 1-11 Kompleks Kepala Batas, Jalan Perak, 13200 Kepala Batas Penang

Servis penghantaran semua jenis kenderaan; Motosikal, Kereta, Jentera Berat beroda menggunakan kapal RORO melalui Port Klang, Kota Kinabalu & Kuching sebagai pelabuhan utama.

Kami juga menyediakan penghantaran dengan kontena; FCL(kontena penuh) & LCL(kontena tumpang). Selain daripada menguruskan booking daripada individu kami juga menerima Pesanan Kerajaan / LO.

KGTrans
Kilauan Gemilang Trading (002363476-H)

"Terima kasih banyak2 bos.. Motor selamat sampai Bintulu dan saya sudah ambil.. Servis terbaik lerr"
EX5 dari Kajang ke Bintulu
Mac Gyver Anak Lagang
EX5: Kajang - Bintulu
"Kereta dah sampai Labuan. T. Kasih atas perkhidmatan yg cepat dan terbaik. Nanti apa2 penghantaran saya cari company encik"
preve port klang - labuan
Khairul Naim
Preve: Port Klang - Labuan
"Saya Zamri Yunus.. Mengucapkan syabas dan tahniah diatas perkhidmatan syarikat tuan.. Penghantaran kereta dari Kuching ke Pelabuhan Klang.. perjalanan cukup lancar dan mudah.. dimana sebelumnya saya bayangkan tak semudah itu. Terima kasih syarikat KGtrans. Teruskan prestasi yg ada.. Customer akan mengingatinya"
testimoni pelanggan
Mac Gyver Anak Lagang
EX5: Kajang - Bintulu